nieuw • nieuw • nieuw

EndSeal Dura2 Black

VOOR SNIJVLAKKEN, GATEN en KOPSE KANTEN

EndSeal Black DURA²

Eindelijk is er EndSeal Black, speciaal ontworpen voor DURA²®, om ook de gaten en snijvlakken in jouw DURA² hout te beschermen, en om de garantie* te behouden!

Dankzij ons unieke gepatenteerde procedé heeft DURA² hout een dubbele levensduur ten opzichte van standaard behandeld hout (lees meer over onze dubbele behandeling).
Dit op voorwaarde dat het hout niet bewerkt wordt, je mag het dus niet verzagen en geen gaten maken.

Maar wat als jij of je eindconsument graag zelf wat timmert? Dan zijn de zaagvlakken, gaten en kopse kanten helaas niet optimaal beschermd. Daarom is er nu DURA² EndSeal.

DURA² EndSeal beschermt de gaten en snijvlakken in je hout in bovengrondse toepassingen tegen water, schimmel en aantasting van o.a. insecten maar ook tegen UV, vergrijzing en vocht.

DURA² EndSeal is makkelijk aan te brengen met een kwast en beschermt niet alleen de zaagkant, de kopse kant of het nieuwe gat, maar daarnaast past de kleur ook weer bij de rest van je DURA²-omheining.

EndSeal Black DURA², vanaf nu te verkrijgen als dé oplossing voor de optimale bescherming van DURA²hout dat na impregneren nog bewerkt werd.

Waar kan ik EndSeal Black Dura2 kopen?

Aangezien wij producent en groothandel zijn van DURA² verkopen we niet zelf aan particulieren.
Daarvoor hebben we een aantal zeer goede en betrouwbare verdelers waar je terecht kan voor de aankoop (en plaatsing) van ons hout van topkwaliteit. Zij helpen je met plezier verder.
*DURA² geeft een garantie tot 25 jaar; onder de garantievoorwaarden staat dat het hout niet bewerkt mag zijn, aangezien elke nabewerking als gaten boren, zagen, drillen, kloppen, schaven en schuren enz.de structuur van het hout kan aantasten en daardoor ook de werking van het DURA²procédé. Wordt het met Dura² behandelde hout toch bewerkt door één of meerdere bewerkingen, dan moet(en) of het hout opnieuw behandeld worden met het Dura²procédé of alle bewerkte oppervlakken meteen met ENDSEAL ingesmeerd worden opdat het opnieuw in aanmerking kan komen voor de garantie.

Wat er op de verpakking staat

DURA² EndSeal is een houtbeschermingsmiddel op waterbasis dat is bedoeld voor de preventieve behandeling van onbehandelde zaagsneden en gaten in alle toepassingen van DURA² hout die bovengronds gebruikt worden.

Gebruik kwasten en rollers die geschikt zijn voor verf op waterbasis.
Voor gebruik goed roeren.
Verdunning is niet nodig, indien gewenst alleen verdunnen met maximaal 5% water.

DURA² EndSeal aanbrengen in 2 stappen:

1. Zorg ervoor dat het oppervlak droog en stofvrij is.
2. Breng DURA² EndSeal aan met een platte kwast of roller. Indien nodig kunt u na minimaal 2 uur droogtijd een nieuwe laag aanbrengen.

Opdat de DURA² garantie behouden blijft, MOET elke bewerkte oppervlakte (zoals zaagsneden en gaten) in DURA² hout behandeld worden met DURA² EndSeal.

Let op: DURA² Endseal is niet bruikbaar voor de behandeling van grote oppervlakken en ter verduurzaming onder vacuüm en druk.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Het product mag niet worden gebruikt in geval van grondcontact. Blikken rechtop bewaren op een koele plaats en niet blootstellen aan temperaturen onder het vriespunt. Gevaarlijk voor bijen; niet toepassen bij of in de buurt van bijenkorven. Nabije wateropslagtanks, aquaria of vijvers bedekken voordat het product wordt aangebracht.

EUH208 Bevat 2,4,7,9-tetramethyldec-5-yne-4,7-diol, 3-jood-2-propynylbutylcarbamaat.
Reactiemassa van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazol- 3-on en 2-methyl-2H-isothiazol-3- on(3:1).

Kan een allergische reactie veroorzaken.
Buiten bereik van kinderen houden.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: slachtoffer onmiddellijk van de blootstellingsbron verwijderen. Verwijder eventuele contactlenzen voor het spoelen. Spoel de ogen onmiddellijk met veel water en til de oogleden op. Zoek onmiddellijk medische hulp.

Voorkom lozing in het milieu.